VOEG EEN POP VAN PLEZIER TOE AAN JE GENDER REVEAL PARTY 2024

VOEG EEN POP VAN PLEZIER TOE AAN JE GENDER REVEAL PARTY 2024

VOEG EEN POP VAN PLEZIER TOE AAN JE GENDER REVEAL PARTY 2024

VOEG EEN POP VAN PLEZIER TOE AAN JE GENDER REVEAL PARTY 2024

Ben je van plan een perfecte gender reveal party te organiseren? Eén die eindigt met een knal en iedereen verrast achterlaat? Houd uw gasten in spanning tot het grote moment en overlaad uw dierbaren met een kleurrijke onthulling. Maak van uw gender reveal party de levendigste herinnering aan de nieuwste toevoeging aan uw gezin! Wij vinden het altijd belangrijk om het hosten voor u een fluitje van een cent te maken en u met ons het meeste uit uw evenement te laten halenGender Reveal-kanonnen. Om u hierbij te helpen, hebben we deze eenvoudige handleiding gemaakt om ervoor te zorgen dat u een vlotte en leuke aankondiging ervaart die zowel voor u als voor uw gasten onvergetelijk zal zijn.

PLAN VOORUIT HOE U UW GENDER REVEAL CANNON KIT BEREIDT EN GEBRUIKT

We zijn zo blij dat je jouw bestelling hebt geplaatstGender Reveal kanonkit, laten we er nu voor zorgen dat ze klaar zijn voor uw feest! Zoals je misschien weet, is de kit blauw of rozeholi-kruitkanonnen. Als u degroter bouwpakket, daar zouden ook onze veelkleurige confettikanonnen in zitten. Het kan intimiderend lijken om het te gebruiken, vooral als het de eerste keer is dat je een poeder- of confettikanon lanceert, en daarom heeft ons team een ​​stapsgewijze handleiding gemaaktvideo-instructiegidsvoor uw gebruiksgemak.

[Klik alstubliefthierals de video hieronder niet wordt weergegeven]

PREMIUM GENDER ONTHULLING KANON KIT

Hé, nieuwe mama! Er groeit nu een klein zaadje in je en het zal niet lang meer duren voordat je hem of haar in je armen houdt. We weten zeker dat je al maanden plannen hebt gemaakt en een heleboel gender reveal-ideeën hebt verzameld om je gasten te verbazen! Maar de vraag blijft: is het een jongen of een meisje? Ik weet dat je enthousiast bent om erachter te komen, maar wees niet saai en laten we je grote onthulling in stijl houden! Gelukkig heb je deze party essential aangeschaft! Dus wat is er speciaal aan jouwGender Reveal kanonkit? Hier is wat!

FANTASTISCHE INHOUD

Afhankelijk van welke kit u heeft besteld, kunnen onzeGender Reveal-kanonnenWordt geleverd met twee verschillende soorten inhoud: confetti en holipoederkanonnen. Ons doel is om uw babyaankondiging met een knaller en nog veel meer plezier te vieren, niet alleen voor u maar ook voor uw gasten!

Richt hoog en laat het regenen met blauw of roze poeder en/of confetti die gemakkelijk uit de kanonnen schiet; of laat de kanonnen licht- en donkerblauwe of licht- en donkerroze hartvormige papieren confetti en hart-gedeelde goudfolie-confetti afschieten, perfect om iedereen te verrassen met het geslacht van je kleintje!

DISCREET DESIGN & GENEUZE CONFETTI

Je gender reveal kanonnen zijn licht van gewicht en hebben een strak en stijlvol uiterlijk, waardoor ze al perfecte rekwisieten zijn, zelfs voordat je ze knalt. Ze hebben een neutrale en discrete verpakking die het geslacht niet prijsgeeft en zijn ontworpen om meer poeder en confettimix te bevatten.

 

Vergeleken met wie dan ook op de markt bevatten deze gender reveal kanonnen 50% meer poeder en confetti en zijn ze absoluut gemaakt voor de perfecte onthulling. We zijn er trots op dat we feestbenodigdheden creëren die meer bieden dan andere!

naamloze afbeelding naamloze afbeelding 

HOE U UW GENDER REVEAL KANONNEN GEBRUIKT

Hoewel je gender reveal kanonnen volledig voorbereid naar je deur zijn verzonden om te worden ontploft, zijn er een paar tips die we graag willen delen!

Eerst en vooral mogen de kanonnen niet worden gebruikt zonder toezicht van volwassenen. Voor een gemakkelijkere draai knip je de verpakking uit langs de stippellijn die je aan de onderkant van het kanon vindt. Zoek de pijlen in elk kanon om te bepalen welke kant je op moet wijzen en richt altijd naar de lucht, weg van mensen of dieren. Om te knallen, draai je eenvoudigweg de basis en de bovenkant van het kanon volgens de aangegeven pijlen.

Houd voor een optimaal resultaat rekening met de windrichting. Als je ervoor kiest om je kanonnen naar binnen te laten schieten, let dan op de omgeving en zorg ervoor dat het plafond hoog genoeg is in je zaal voor de twist. Het is gemakkelijk en zeer veilig te gebruiken, zowel voor gender reveal party's binnen als buiten.

TIPS VOOR EEN LEUKE OUTDOOR GENDER REVEAL PARTY

Een gender reveal party in de open lucht kan heel leuk zijn, vooral als ze goed gepland zijn. Als je besluit om een ​​achtertuin op te zetten voor je gender reveal, dan zijn hier enkele creatieve gender reveal ideeën en tips die we voor je hebben!

KRIJG EEN ALLES-IN-ÉÉN GENDER ONTHULLENDE DECORATIEKIT

Om je feest er geweldig en compleet uit te laten zien, moet je misschien niet alleen de kanonnen voorbereiden, maar ook enkele schattige rekwisieten voor de fotocabine, een taarttopper en, belangrijker nog, een selectie kleurrijke themaballonnen!

Om het hosten voor u een fluitje van een cent te maken, hebben wij ook eenPremium geslachtsonthullingskitmet meer dan 100 decoratiestukken. Als je overweegt decoratie aan te schaffen voor je komende gender reveal party, zoek dan niet verder, dit pakket heeft het allemaal!

Na maandenlang verschillende feestdecoraties te hebben getest, hebben we alles wat nodig is om een ​​gender reveal party te organiseren, in één pakket samengesteld. De resultaten spreken voor zich, want deze kit is nu de best verkochte gender reveal kit in meer dan 30 landen. Om de zaken nog verder te verbeteren, wordt deze met 50% korting verkocht!

 Als je al deze items afzonderlijk zou kopen, zou je een rekening van ruim $ 50 tegenkomen, dit pakket heeft letterlijk alles. Dat moet echthet zienvoor jezelf

Als u bovendien uw feest naar een hoger niveau wilt tillen, bekijk dan onzeDecoratieve dozente !

DENK AAN HET WEER

Het geven van een buitenfeest is meer aan te raden in de richting van het zomerseizoen. Het is over het algemeen handiger en probleemloos. Maar hoewel we nooit hopen op slecht weer, weten we hoe moeder natuur soms niet erg meegaand kan zijn. Er zijn een aantal huurartikelen die u kunt overwegen om uw gasten warm te houden zodat ze van het feest kunnen genieten: tentwanden, terrasverwarmer en tentverwarmer.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook dekens en kussens mee te nemen! U kunt ook overwegen om naast uw buffet een warme chocolademelkreep toe te voegen, zodat uw gasten kunnen genieten van warme chocolademelk of koffie om de kou te verdrijven. Als alternatief, als het extra warm is, zijn een paar kruiken koude versnaperingen een must.

STEL DE DATUM IN EN STUUR UITNODIGINGEN

Na het bekijken van de weersvoorspelling is het essentieel om de datum vast te stellen waarop het feest zal plaatsvinden. Als je al een datum hebt uitgekozen – geweldig, zo niet – lees dan verder. Het is van essentieel belang om ruim van tevoren een datum vast te leggen, omdat u de uitnodigingen het beste zo snel mogelijk kunt versturen, zodat uw gasten hun agenda kunnen markeren. Meestal wordt de datum vastgesteld na de echografie halverwege de zwangerschap, wanneer de technicus het geslacht van de baby nauwkeurig kan onthullen.

De verfijning van uw uitnodigingen hangt af van de grootte van het feest dat u organiseert en uw persoonlijke voorkeur. Als het een klein samenzijn is , kunt u er eenvoudig voor kiezen om snel een sms te sturen of uw gasten te bellen als uitnodiging. Mocht u besluiten voor een groter feest, dan zijn er tal van fantastische gratis tools online te vinden die u kunnen helpen bij het maken van een mooie uitnodiging. Ongeacht de grootte van het gezelschap moet elke uitnodiging de datum, locatie, tijd en RSVP-gegevens bevatten.

Hier volgen enkele voorbeelden van uitnodigingen die online beschikbaar zijn:

Enkele van onze favoriete online platforms voor het eenvoudig maken van elektronische uitnodigingen zijn dat welGroeten eiland,Evit,Bokskom,Kanva, EnPapierloze post.

BESLIST OF U GESCHENKEN VAN GASTEN VERWACHT

Een laatste, maar zeer belangrijk stukje informatie dat uw uitnodiging zal bevatten, is een korte notitie waarin staat of u geschenken verwacht of niet. U kunt zelfs cadeau-ideeën voor gender-onthulling toevoegen om het zoeken naar geschenken voor uw gasten gemakkelijker te maken. Traditioneel worden de cadeaus gepresenteerd tijdens de babyshower, dus als u besluit een gezamenlijk feest te organiseren (alles-in-één gender reveal en babyshower), zorg er dan voor dat uw gasten hiervan op de hoogte zijn! 

In de koptekst van uw uitnodiging kunt u ' Babyshower en geslachtsonthulling' lezen . Als dat nog niet genoeg is, kan er een opmerking over geschenken op de uitnodiging worden geplaatst, met iets als: "Om ons op deze speciale dag te steunen wordt een geschenk zeer op prijs gesteld." Als u besluit om door te gaan met een cadeaulijstje, kan uw uitnodiging een vanzelfsprekende verklaring bevatten : "[naam van mama] en [naam van papa] zijn geregistreerd bij Target" of "Het aanstaande stel is geregistreerd bij Baby's R Us."

Bovendien, als je onderweg al alles hebt gekocht wat je nodig hebt voor je kleine engel en je beslist om contante geschenken te vragen, zou je uitnodiging kunnen zeggen: "Jouw aanwezigheid op deze speciale dag is het grootste geschenk van allemaal. Als het jouw wens is om zegen ons met een geschenk, wij zouden een bijdrage aan ons wensgeluk zeer op prijs stellen."

PLAN HET MENU

Over het algemeen volgen voedingsmiddelen en dranken op gender-onthullingsfeesten het thema roze en blauw. Het is steeds populairder geworden om ook een reep in roze en blauwe kleuren te hebben. Als je een gender reveal party buiten organiseert, zorg er dan voor dat je de eettafel in de schaduw zet. Hier zijn enkele ideeën voor het opzetten van buitenvoedsel!

VERBAN EN VERSLAAT INSECTEN

Kies een plek die helder en open is en uit de buurt van nat gras en natte grond. Zorg naast zonnebrandcrème ook voor wat muggen- en insectenwerend middel voor uw gasten. Je kunt ook Citronella-kaarsen aansteken om muggen weg te jagen!

KONDIG HET AAN MET EEN Knal

Je gender reveal party in de open lucht zou niet compleet zijn zonder je kanonnen waarmee je je aankondiging met plezier wegschiet! Je onthulling zal absoluut een schot in de roos zijn en er absoluut schitterend uitzien op foto's als je kanonnen hebt die een straal blauw of roze poeder en hartconfetti-accenten lanceren!

AANPASSING AAN DE PANDEMIE

Nu COVID-19 veel vieringen annuleert, moet u zich wellicht ook aanpassen aan het nieuwe normaal om uw aankondiging toch te kunnen laten plaatsvinden en met uw dierbaren te kunnen delen. Als een echt gender reveal party niet in jouw achtertuin kan plaatsvinden, kun je overwegen om een ​​online evenement te organiseren. Je kunt een evenementenpagina opzetten waar je het feest organiseert en teaserposts plaatsen die naar de grote onthulling leiden, zodat je online bezoekers nog steeds in spanning blijven. Eindelijk, op de meest verwachte dag: breng het grote nieuws!

Je kunt ook overwegen om een ​​‘drive-by’-gender-onthulling te doen, wat ook best leuk en spannend kan zijn en de sociale afstand in stijl kan vieren! Maak eenvoudig een jongens- of meisjesdecoratie die languit op uw voortuin ligt en vertel uw grote nieuws. Stuur een online uitnodiging om je vrienden te laten weten hoe laat ze langs moeten rijden en straal trots terwijl je bij je gender reveal aankondiging staat. Voel je een echte ster terwijl je zwaait naar vrienden die voorbijreden!

Wanneer gender-onthulling voldoet aan de leeftijd van het coronavirus, is het het beste om mama veilig te houden en bepaalde voorzorgsmaatregelen te volgen. Hoewel dit geen traditionele gender-onthulling is, wordt het zeker een dag die je niet snel zult vergeten.

DE GROTE ONTHULLING VASTLEGGEN

In plaats van slechts een snelle en betraande aankondiging in een voorbijgaand gesprek, hebben aanstaande ouders zich tot unieke en creatieve gender-onthullingen gewend om het opwindende nieuws te delen. Dit is waar je gender-onthullingskanonnen van pas komen! 

We raden u aan uw gasten te positioneren voordat u het kanon knalt, zodat het mooier wordt op foto's! Je kunt je gasten op een rij zetten met mama en papa in het midden. Of je kunt je gasten aan twee kanten laten staan ​​en diagonaal kanonnen op papa en mama schieten. 

Cue de onthulling door iedereen die aftelt naar de pop! Zorg ervoor dat alle instructies correct worden gecommuniceerd voor een vlotte en leuke onthulling.

Probeer het poeder en de confetti met zo weinig mogelijk bewegingsonscherpte vast te leggen, zodat het nog steeds echt op confetti lijkt en niet alleen op wat wazige kleurfragmenten. Om dit te doen, kun je een korte sluitertijd gebruiken of gewoon je camera in de burst-modus zetten, zodat je dat leuke moment waarop de confettiregen plaatsvindt niet mist!

We zijn er zeker van dat je veel mooie foto's en video's zult hebben, dus vergeet ons niet te taggen met#primepureomdat we graag willen zien hoe de onthulling is verlopen!

AFSLUITEN

Het bekendmaken van het geslacht van je baby is zo'n kostbaar moment. Wanneer u uw geslachtsonthulling viert, ga dan altijd voor details die veel zeggen over uw persoonlijkheid. Neem geen genoegen met een gewoon feest als u een spectaculaire en kosteneffectieve weergave van levendige kleuren kunt hebben om een ​​persoonlijk tintje aan uw evenement te geven. Het allerbelangrijkste: veel plezier en geniet van een van de mooiste momenten van je leven!

We hopen dat je geniet van het gender reveal feest dat je hebt voorbereid en we worden graag getagdInstagram, Pinterest, ofFacebookvan je geweldige foto's, zodat we jou ook kunnen laten zien! Onze hashtag is#primepure