TIPS EN TRUCS OM HET MEESTE UIT UW GEPERSONALISEERDE BRIEVENBUSSEN TE HALEN

TIPS EN TRUCS OM HET MEESTE UIT UW GEPERSONALISEERDE BRIEVENBUSSEN TE HALEN

TIPS EN TRUCS OM HET MEESTE UIT UW GEPERSONALISEERDE BRIEVENBUSSEN TE HALEN

 

Er zijn vele mogelijkheden voor een perfect feest. Waar wij in gespecialiseerd zijn, is het creëren van een persoonlijke ervaring voor u! Wij willen dat u opvalt en uw evenement de volgende, volledig op maat gemaakte touch kunt geven die u verdient. Wij vinden het ook belangrijk om het hosten voor u een fluitje van een cent te maken en u het meeste uit uw gepersonaliseerde brievenbussen te laten halen. Om u hierbij te helpen, hebben we deze eenvoudige gids gemaakt, boordevol tips en trucs om ervoor te zorgen dat u een succesvol en leuk feest beleeft dat u en uw gasten altijd zullen herinneren!

PLAN VOORUIT HOE U UW PERSOONLIJKE BRIEVENBUSSEN KUNT INSTELLEN

We zijn zo blij dat je je gepersonaliseerde feestboxen hebt besteld . Laten we ons nu voorbereiden op het plannen van de installatie . Zoals je misschien weet bevat de set 77 decoratiestukken! Het lijkt misschien overweldigend om alles daarin in te richten en daarom heeft ons team een ​​stap-voor-stap gemaaktvideo-instructiegidsvoor uw gebruiksgemak.

[Klik alstubliefthierals de video hieronder niet wordt weergegeven]

PERFECT VOOR ELK THEMA-EVENEMENT

Beperk jezelf niet door te denken dat je deze op maat gemaakte feestdozen alleen kunt gebruiken voor een gender reveal party of dat dit slechts brievenbussen voor een babyshowerfeest zijn. Uw multifunctionele brievenbussen op maat bepalen de sfeer en vormen geweldige achtergronden voor uw verlovingsfeest, bruidsdouche, de verjaardag van uw baby, en zijn zelfs uitstekende rekwisieten voor uw prom- en afstudeerfotoshoots ! Je kunt helemaal ongewoon zijn door je evenement aan te passen met dit unieke feestaccessoire waar Pinterest jaloers op zou zijn!⭐

FEESTAANPASSINGSGIDS

Iedereen houdt van een feestje, maar het kan best een uitdaging zijn om jouw evenement onvergetelijk te maken. Wanneer u een persoonlijke finishing touch toevoegt aan een toch al uniek feestaccessoire, kunt u een geheel eigen feest creëren. Aangepaste personalisatie creëert niet alleen een visueel dynamische ruimte, maar ook een ruimte die u en uw gasten zich nog vele jaren zullen herinneren!

Laat u inspireren door deze ideeën en gebruik ze als leidraad voor uw gepersonaliseerde brievenbussen! Ben je klaar? Laten we beginnen!🎉

WORD CREATIEF MET BRIEVEN

 

Personaliseer uw stevige feestdozen met een combinatie van de beschikbare letters die in het pakket zitten. Het wordt geleverd met meerdere stukjes van elke letter in het alfabet, zodat u alles kunt spellen dat bij uw evenement past! Je kunt je naam spellen of de reden waarom je het viert!

Begin met het personaliseren van uw feest met een charmant lettertype dat verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren. Ons Letterpakket bevat zelfs verschillende symbolen en een hart voor extra flair !💙

UW FEESTDOOSJES VULLEN

Sla de saaie feestversieringen over en begin stijl toe te voegen aan uw feest! Onze gepersonaliseerde brievenbussen zijn gevuld met ballonnen die een onmiskenbare wow-factor kunnen toevoegen om uw evenement opvallend en onvergetelijk te maken.

Hoewel uw aankoop inclusief ballonnen is, kunt u er ook uw eigen ballonnen in doen, passend bij de kleur en het thema van uw evenement. Deze ballonnen hoeven niet met helium te worden gevuld, aangezien ze in de dozen moeten worden geplaatst. Houd er rekening mee dat ze ook niet te groot mogen worden geblazen, zodat ze veilig en mooi in je feestdozen passen.

Naast ballonnen kunt u bij het vullen van uw gepersonaliseerde brievenbussen ook een beetje creatiever worden en andere aantrekkelijke decors bedenken. Hier zijn enkele ideeën over wat je nog meer in je feestdozen kunt stoppen!🎈

UW PARTYBOXEN ORGANISEREN

Speel met hoe u uw feestdozen creatief presenteert! Afhankelijk van uw locatie kunt u uw boxen op verschillende manieren opstellen.

Voor binnenfeesten kunt u hem netjes op een toonbank plaatsen, zodat hij centraal staat in uw evenementenruimte. Wanneer u dit doet, heeft u de kans om ook de andere kant van uw dozen met meer letters te versieren, zodat uw gasten vanuit een andere hoek iets anders kunnen lezen!

Je kunt ze ook speels op elkaar stapelen en in je fotohokje plaatsen voor een leuke opstelling waar gasten ze als rekwisieten kunnen gebruiken!

Voor buitenevenementen en fotoshoots kun je je partyboxen gewoon netjes op het gras neerleggen, en voila! Zorg ervoor dat je de onderkant van de dozen goed vastzet met een goede lijm, zodat deze tijdens het hele buitenevenement op zijn plaats blijft.

Het is ook een goed idee om uw gasten de op maat gemaakte feestdozen te laten vasthouden, zodat de fotoruimte van uw evenement ook een beetje interactief kan worden! Dit zou zeker bijdragen aan het creëren van een onvergetelijke ervaring en een leuke sfeer voor alle betrokkenen!