KONFETTIKANONGUIDE FÖR ATT SPRÄNGA DIN FEST MED KUL

KONFETTIKANONGUIDE FÖR ATT SPRÄNGA DIN FEST MED KUL

KONFETTIKANONGUIDE FÖR ATT SPRÄNGA DIN FEST MED KUL

Har du en anledning att fira? Vill du göra det med stil? Gör dig redo att ta hem ditt firande med en smäll som absolut kommer att fylla rummet med en explosion av färg och ren spänning! Gör ett bestående intryck och charm dina gäster med en dusch av flerfärgade och metalliska konfettiformer! Vi bryr oss alltid om att göra värdskapet till en lek för dig och låta dig få ut det mesta av ditt evenemang med vårFestkonfettikanoner. För att hjälpa dig i processen skapade vi den här enkla guiden för att se till att du upplever ett smidigt och roligt firande som du och dina gäster alltid kommer att minnas!

PLANERA FRÅN HUR MAN FÖRBEREDAR OCH ANVÄNDER PARTY CANON KIT

Vi är så glada över att du har beställt dinPartykanonsats, låt oss nu göra oss redo att planera installationen. Som du kanske vet innehåller satsen både konfettikanoner och streamerkanoner! Det kan tyckas skrämmande att använda, särskilt om det är första gången du lanserar en partykanon, och det är därför vårt team skapade en steg-för-steg-videoinstruktionsguide för din användarvänlighet.

PREMIUM PARTY KANON-KIT

Vi är säkra på att du kan skapa en Pinterest-version av en fest med de perfekta men ändå billiga partykanonerna för att lägga till lite kul till ditt firande! Så vad är speciellt med dinPartykanonsats? Här är vad!

 

MANGE INNEHÅLL

DinPartykanonsatsinnehåller två olika typer av kanoninnehåll: konfetti och streamerkanoner. Vårt mål är att göra ditt evenemang onekligen roligare, underhållande och bildperfekt (inget filter behövs)!

När du lanserar dina konfettikanoner kommer den att spränga av olika metalliska konfetti i flera färger och former för att öka spänningen i ditt firande och skapa ett perfekt ögonblick!

Låt det regna ner med multi-color assorterade metallic streamers skjutna enkelt från våra streamer kanoner perfekt för en inomhus eller utomhus fest!

Ditt firande skulle verkligen bli en hit när du har partykanoner som lanserar en spray av färgglada streamers och konfettiaccenter!

 

SNYGGT DESIGN & GENERÖS KONFETTI

Jämfört med någon annan på marknaden har dessa partykanoner 50 % mer konfetti! Vi är stolta över att skapa festsaker som erbjuder mer än andra!