ATT LÄGGA TILL EN POP MED KUL TILL DIN KÖNSAVSLÖBANDE PARTY 2024

ATT LÄGGA TILL EN POP MED KUL TILL DIN KÖNSAVSLÖBANDE PARTY 2024

ATT LÄGGA TILL EN POP MED KUL TILL DIN KÖNSAVSLÖBANDE PARTY 2024

ATT LÄGGA TILL EN POP MED KUL TILL DIN KÖNSAVSLÖBANDE PARTY 2024

Planerar du att vara värd för en perfekt genusavslöjande fest? En som slutar med en smäll och gör alla förvånade? Håll dina gäster i spänning fram till det stora ögonblicket och duscha dina nära och kära i en färgstark avslöjande. Gör din könsavslöjande fest till det mest levande minnet av det senaste tillskottet till din familj! Vi bryr oss alltid om att göra värdskapet till en lek för dig och låta dig få ut det mesta av ditt evenemang med vårKönsavslöjande kanoner. För att hjälpa dig i processen skapade vi den här enkla guiden för att se till att du upplever ett smidigt och roligt tillkännagivande som kommer att bli minnesvärt för både dig och dina gäster.

PLANERA FRÅN HUR DU FÖRBEREDAR OCH ANVÄNDER DITT KANON-KIT

Vi är så glada över att du har beställt dinGender Reveal Cannon Kit, låt oss nu se till att de är förberedda för ditt firande! Som du kanske vet har kitet antingen blått eller rosaholi pulver kanoner. Om du köptestörre kit, den skulle också innehålla våra flerfärgade konfettikanoner. Det kan verka skrämmande att använda, särskilt om det är första gången du lanserar en krut- eller konfettikanon, och det är därför vårt team skapade en steg-för-stegvideoinstruktionsguideför din användarvänlighet.

[Var god klickahärom videon inte visas nedan]

PREMIUM GENDER REVEAL CANON KIT

Hej, nyblivna mamma! Det växer ett litet frö inuti dig nu och det skulle inte dröja alltför länge förrän du håller honom eller henne i dina armar. Vid det här laget är vi säkra på att du har planerat i månader och har samlat på dig en massa idéer för att avslöja genus för att imponera på dina gäster! Men frågan kvarstår - är det en pojke eller en flicka? Jag vet att du är exalterad över att ta reda på det men var inte tråkig och låt oss hålla din stora avslöjande med stil! Tur att du har köpt denna nödvändiga fest! Så vad är speciellt med dinGender Reveal Cannon Kit? Här är vad!

FANTASTISKT INNEHÅLL

Beroende på vilket kit du har beställt kan vårKönsavslöjande kanonerkommer med två olika typer av innehåll: konfetti och holipulverkanoner. Vårt mål är att fira ditt babymeddelande med en smäll och mycket roligare, inte bara för dig utan för dina gäster också!

Sikta högt och låt den duscha med blått eller rosa puder och/eller konfetti som lätt skjuts från kanonerna; eller låt kanonerna spränga av antingen ljus och mörkblå eller ljus och mörkrosa hjärtformad papperskonfetti och hjärtdelad guldfoliekonfetti, perfekt för att överraska alla med könet på din lilla!

DISKRET DESIGN & GENERÖS KONFETTI

Dina könsavslöjande kanoner är lätta och har ett elegant och stilrent utseende som redan gör dem till perfekta rekvisita redan innan du skjuter upp dem. De har en neutral och diskret förpackning som inte ger bort könet och är designade för att innehålla mer puder och konfettimix.

 

Jämfört med någon annan på marknaden har dessa genusavslöjande kanoner 50 % mer pulver och konfetti och är absolut gjorda för den perfekta avslöjandet. Vi är stolta över att skapa festsaker som erbjuder mer än andra!

namnlös bild namnlös bild 

HUR DU ANVÄNDER DINA KÖNSAVSLÖRINGSKANONER

Även om dina könsavslöjande kanoner skickades hem till din dörr helt förberedda för att bli skjutna, finns det några tips som vi skulle vilja dela med oss ​​av!

Först och främst ska kanonerna inte användas utan uppsikt av vuxen. För en enklare vridning, klipp ut förpackningen längs den prickade linjen som finns vid kanonens basdel. Leta reda på pilarna i varje kanon för att identifiera vilken väg du ska peka och sikta alltid upp mot himlen bort från människor eller djur. För att poppa, vrid helt enkelt basen och toppen av kanonen enligt pilarna som beskrivs.

För optimala resultat, överväg vindriktningen. Om du väljer att skjuta in dina kanoner, notera omgivningen och se till att taket är tillräckligt högt i din lokal för twisten. Den är enkel och mycket säker att använda både för inomhus- och utomhusfester.

TIPS FÖR EN ROLIG UTOMHUS GENUSAVSLÖBANDE FEST

En genusavslöjande fest utomhus kan vara mycket rolig, särskilt om de är välplanerade. Om du bestämmer dig för att göra en bakgårdsuppställning för din genusavslöjande, här är några kreativa idéer och tips för kreativa genusavslöjande utomhus som vi har för dig!

FÅ ETT ALLT-I-ETT KÖNSAVSLÖBANDE DEKORATIONS-KIT

För att din fest ska se fantastisk och komplett ut, kan du behöva förbereda inte bara kanonerna, utan också några söta rekvisita till fotobås, en tårtopper och viktigast av allt, ett urval av färgglada ballonger!

För att göra värdskapet enkelt för dig har vi också enPremium Gender Reveal Kitsom har över 100 stycken dekorationer. Om du funderar på att köpa inredning till din kommande könsavslöjande fest — leta inte längre, detta paket har allt!

Efter månader av att testa olika festdekorationer har vi sammanställt vad vi har funnit vara allt som behövs för att vara värd för en könsavslöjande fest i ett kit. Resultaten har talat för sig själva eftersom detta kit nu är det mest sålda könsavslöjande kitet i över 30 länder. För att ytterligare förbättra saker och ting säljs den till 50% rabatt!

 För att köpa alla dessa artiklar separat skulle du titta på en räkning på långt över $50, detta paket har bokstavligen allt. Du måste verkligense detför dig själv

Dessutom, om du vill ta din fest till nästa nivå - kolla in vårDekorativa lådorockså !

Tänk på vädret

Att arrangera en utomhusfest är mer tillrådligt mot sommarsäsongen. Det är i allmänhet mer bekvämt och problemfritt. Men även om vi aldrig hoppas på dåligt väder, vet vi hur moder natur kan vara mindre än tillmötesgående ibland. Det finns ett par hyrobjekt du kan tänka dig att hålla dina gäster varma för att njuta av festen: tältsidor, uteplatsvärmare och tältvärmare.

Annat än det kan du välja att tillhandahålla filtar och kuddar också! Du kan också överväga att lägga till en varm kakaobar bredvid din buffé så att dina gäster kan njuta av varm kakao eller kaffe för att ta bort kylan. Alternativt, om det är extra varmt, är några kannor med kalla förfriskningar ett måste.

STÄLL DATUM OCH SKICKA UTSÄTT INBJUDNINGAR

Efter att ha övervägt väderprognosen är det viktigt att ställa in datumet när festen ska äga rum. Om du redan har valt ett datum - fantastiskt, om inte - fortsätt läsa. Att sätta ett datum i god tid är viktigt eftersom det är bäst att skicka ut inbjudningar så snart som möjligt så att dina gäster markerar sina kalendrar. Normalt sätts datumet efter ultraljudet i mitten av graviditeten när teknikern kan exakt avslöja barnets kön.

Hur sofistikerade dina inbjudningar är beror på storleken på festen du är värd för och dina personliga preferenser. Om det är en liten samvaro kan du helt enkelt välja att skicka ett snabbt sms eller ringa dina gäster som en inbjudan. Skulle du bestämma dig för en större fest finns det massor av fantastiska gratisverktyg online som hjälper dig att skapa en vacker inbjudan. Oavsett storleken på festen bör varje inbjudan innehålla datum, plats, tid och OSA-detaljer.

Följande är några exempel på inbjudningar tillgängliga online:

Några av våra favoritplattformar online för att enkelt skapa elektroniska inbjudningar ärHälsningar ön,Evite,Bålskål,Canva, ochPapperslös post.

BESTÄM OM DU VÄNTAR DU GÅVOR FRÅN GÄSTER

En sista men mycket viktig information som din inbjudan ska innehålla är en snabb notis som anger om du väntar gåvor eller inte. Du kan till och med inkludera presentidéer för att avslöja kön för att göra presentjakten enklare för dina gäster. Traditionellt presenteras presenterna under babyshowern, så om du bestämmer dig för att arrangera en gemensam fest (allt-i-ett genusavslöjande och babyshower) se till att dina gäster är medvetna! 

Rubriken på din inbjudan kan säga " Babyshower & Gender Reveal" . Om det inte räcker kan en anteckning om gåvor placeras på inbjudan för att helt enkelt beskriva något i stil med " För att stödja oss på denna speciella dag skulle en gåva uppskattas mycket." Om du bestämmer dig för att gå vidare med ett presentregister kan din inbjudan innehålla ett självförklarande uttalande "[mammas namn] och [pappas namn] är registrerade på Target" eller "Det väntande paret är registrerat på Baby's R Us."

Dessutom, om du redan har köpt allt du behöver för din lilla ängel på vägen och bestämt dig för att be om kontantgåvor, kan din inbjudan säga " Din närvaro på denna speciella dag är den största gåvan av alla. Om det är din önskan att välsigna oss med en gåva, vi skulle uppskatta ett bidrag till vår önskebrunn."

PLANERA MENYN

I allmänhet följer mat och dryck på genusavslöjande fester temat rosa och blått. Det har blivit allt populärare att även ha en godisbar i rosa och blå färger. Om du ordnar en utomhusfest för genusavslöjande, se till att duka upp matbordet i skuggan. Här är några idéer om utomhusmat!

FÖRVISA OCH SLÅ BUGGAR

Välj en plats som är fri, öppen och borta från vått gräs och mark. Bortsett från solkräm, förbered lite mygg- och insektsmedel för dina gäster. Du kan också tända Citronella-ljus för att få bort myggor!

ANNONSERA MED EN SMAL

Din utomhusfest för genusavslöjande skulle inte vara komplett utan dina kanoner för att spränga bort ditt tillkännagivande med kul! Din avslöjande kommer helt att bli en hit och ser helt fantastisk ut på bilder när du har kanoner som lanserar en spray av antingen blått eller rosa puder och hjärtkonfettiaccenter!

ANPASSNING TILL PANDEMIN

Med covid-19 som ställer in många fester kan du också behöva anpassa dig till det nya normala för att fortfarande få ditt tillkännagivande att hända och delas med dina nära och kära. Om en verklig könsavslöjande fest inte kan hända på din bakgård, kan du överväga att göra ett onlineevenemang. Du kan skapa en evenemangssida där du kommer att vara värd för festen och börja publicera teaser-inlägg som leder till den stora avslöjandet för att fortfarande hålla dina onlinedeltagare att gissa. Äntligen, på den mest efterlängtade dagen - sprid den stora nyheten!

Du kan också överväga att göra en "drive-by" genusavslöjande som också kan vara ganska rolig, spännande och fira social distansering med stil! Gör helt enkelt en pojke- eller tjejdekoration på din främre gräsmatta och berätta dina stora nyheter. Skicka ut en onlineinbjudan för att låta dina vänner veta vilken tid de ska köra förbi och stråla stolt medan du står vid din könsavslöjande tillkännagivande. Känn dig som en total stjärna när du vinkar till vänner som kört förbi!

När könsavslöjandet möter coronavirusets ålder är det bäst att hålla mamma säker och följa vissa försiktighetsåtgärder. Även om detta inte är en traditionell könsavslöjande, kommer det säkert att bli en dag du inte kommer att glömma.

FÅNGA DEN STORA AVSLÖBANDEN

Istället för bara ett snabbt och tårfyllt tillkännagivande i förbigående samtal, har blivande föräldrar vänt sig till unika och kreativa genusavslöjanden för att dela de spännande nyheterna. Det är här dina könsavslöjande kanoner kommer in! 

Vi föreslår att du placerar dina gäster innan du slår kanonen, så att den blir snyggare på bilder! Du kan ha dina gäster i linje med mamma och pappa i mitten. Eller så kan du ha dina gäster placerade på två sidor och skjuta kanoner diagonalt på mamma och pappa. 

Se avslöjandet genom att alla gör en nedräkning till popen! Se till att alla instruktioner kommuniceras korrekt för en smidig och rolig avslöjande.

Försök att fånga pudret och konfettin med så lite rörelseoskärpa som möjligt, så att det fortfarande ser ut som konfetti och inte bara några suddiga färgbitar. För att göra detta kan du använda en snabb slutartid eller helt enkelt sätta kameran i serieläge så att du inte missar det där roliga ögonblicket när konfettiregnet inträffar!

Vi är säkra på att du kommer att ha massor av vackra foton och videor, så glöm inte att tagga oss med hjälp av#primepureför vi vill gärna se hur avslöjandet blev!

AVSLUTAR

Att tillkännage könet på ditt barn är ett så värdefullt ögonblick. När du firar ditt könsavslöjande, gå alltid efter detaljer som säger mycket om din personlighet. Nöj dig inte med en vanlig fest när du kan ha en spektakulär och kostnadseffektiv visning av livfulla färger för att sätta en personlig touch till ditt evenemang. Viktigast av allt, ha kul och njut av en av de vackraste ögonblicken i ditt liv!

Vi hoppas att du njuter av könsavslöjandefesten du har förberett och vi blir gärna taggade påInstagram, Pinterest ellerFacebookav dina fantastiska foton så att vi kan presentera dig också! Vår hashtag är#primepure