TIPS OCH TRICKS FÖR ATT FÅ UT DET MESTA AV DINA PERSONLIGA BREVLÅDOR

TIPS OCH TRICKS FÖR ATT FÅ UT DET MESTA AV DINA PERSONLIGA BREVLÅDOR

TIPS OCH TRICKS FÖR ATT FÅ UT DET MESTA AV DINA PERSONLIGA BREVLÅDOR

 

Det finns många alternativ för ett perfekt firande. Det vi är specialiserade på är att skapa en personlig upplevelse för dig! Vi vill att du ska sticka ut och kunna ta ditt evenemang till nästa helt anpassade touch du förtjänar. Vi bryr oss också om att göra värdskapet till en lek för dig och låta dig få ut det mesta av dina personliga brevlådor. För att hjälpa dig i processen skapade vi denna enkla guide fylld med tips och tricks för att se till att du upplever ett lyckat och roligt firande som du och dina gäster alltid kommer att minnas!

PLANERA FRÅN HUR DU INSTALLERAR DINA PERSONLIGA BREVLÅDOR

Vi är så glada över att du har beställt dina personliga festlådor , låt oss nu göra oss redo att planera installationen . Som du kanske vet innehåller satsen 77 delar av dekorationer! Det kan tyckas överväldigande att ställa in allt i den och det är därför vårt team skapade en steg-för-stegvideoinstruktionsguideför din användarvänlighet.

[Var god klickahärom videon inte visas nedan]

PERFEKT FÖR ALLA EVENEMANG MED TEMA

Begränsa dig inte genom att tro att du bara kan använda dessa skräddarsydda festlådor för en könsavslöjande fest eller att dessa bara är brevlådor för babyshowerfest. Dina anpassade brevlådor för flera ändamål kommer att sätta stämningen och skapa fantastiska bakgrunder för din förlovningsfest, bröllopsdusch, ditt barns födelsedag och till och med göra utmärkta rekvisita för dina fotograferingar på balen och examen ! Du kan vara helt utöver det vanliga genom att skräddarsy ditt event med detta unika partytillbehör som skulle göra Pinterest avundsjuk!⭐

GUIDE FÖR ANPASSNING AV PARTI

Alla älskar en fest, men det kan vara ganska utmanande att göra ditt evenemang oförglömligt. När du lägger till några personliga finesser på ett redan unikt festtillbehör kan du skapa en fest som är helt din egen. Anpassad personalisering skapar inte bara ett visuellt dynamiskt utrymme utan ett som du och dina gäster säkert kommer att minnas i många år framöver!

Låt dig inspireras av dessa idéer och använd dem som en guide för dina personliga brevlådor! Är du redo? Låt oss börja!🎉

BLI KREATIV MED BOKstäver

 

Skräddarsy dina robusta festlådor med en kombination av de tillgängliga bokstäverna som ingår i paketet. Den kommer med flera delar av varje bokstav i alfabetet så att du kan stava vad som helst för att matcha ditt evenemang! Du kan stava ditt namn eller anledningen till att du firar!

Börja göra din fest personlig med ett charmigt typsnitt som finns i tre olika färger. Vårt brevpaket innehåller till och med flera symboler och ett hjärta för extra stil !💙

ATT FYLLA DINA FESTLÅDOR

Skippa de tråkiga festdekorationerna och börja lägga till stil till ditt firande! Våra personliga brevlådor är fyllda med ballonger som kan lägga till en onekligen wow-faktor för att göra ditt evenemang sticker ut och oförglömligt.

Även om ditt köp inkluderar ballonger, kan du också lägga i dina egna för att matcha färgen och temat för ditt evenemang. Dessa ballonger behöver inte fyllas med helium eftersom de ska placeras i lådorna. Tänk på att de inte ska blåsas för stora också, så det får plats säkert och fint i dina festlådor.

Förutom ballonger kan du bli lite mer kreativ och tänka på andra tilltalande dekorer när du fyller dina personliga brevlådor. Här är några idéer på vad du mer kan lägga i dina festlådor!🎈

ORGANISERA DINA FESTLÅDOR

Lek med hur du kreativt kommer att presentera dina festlådor! Beroende på din plats kan du ställa in dina boxar på olika sätt.

För inomhusfirande kan du snyggt ställa upp den på en disk för mitten av ditt evenemangsutrymme. När du gör detta har du en chans att även dekorera andra sidan av dina lådor med fler bokstäver så att dina gäster kan läsa något annat från en annan vinkel!

Du kan också lekfullt stapla dem ovanpå varandra och placera dem i din fotobås för en rolig uppställning där gästerna kan använda dem som rekvisita!

För utomhusevenemang och fotograferingar kan du helt enkelt lägga ner dina festlådor snyggt på gräset, och voila! Se till att säkra botten på lådorna med ett snyggt klister så att den sitter kvar under hela ditt utomhusevenemang.

Det är också en bra idé att låta dina gäster hålla i de anpassade festlådorna så att ditt evenemangsfotoområde också kan bli lite interaktivt! Detta skulle definitivt bidra till att skapa en minnesvärd upplevelse och en rolig atmosfär för alla inblandade!